Rareș Bogdan: "Minciunile goarnelor PSD arată disperarea. Se tem. Au de ce"

Rareș Bogdan: "Minciunile goarnelor PSD arată disperarea. Se tem. Au de ce"

Rareș Bogdan a reacționat la afirmațiile lui Mihai Fifor, secretar general al PSD, care susține, într-un mesaj postat pe Facebook, că PNL va tăia pensiile și salariile bugetarilor și l-a numit pe președintele Iohannis „Herr Präsident”.

"Minciunile goarnelor PSD arată disperarea că rămân fără pixul cu care împărțeau banii discreționar, cu care secretizau documentele ce arătau complicitățile criminale din 10 august sau amânau decontarea banilor europeni spre oameni onești sau fără carnet de membru PSD. Pesediștii știu că vom arăta românilor toate porcăriile pe care le vom descoperi, minister cu minister, și se tem. Au de ce!", a scris Rareș Bogdan, pe Facebook.

Reacția europarlamentarului PNL vine după ce Mihai Fifor i-a transmis președintelui Klaus Iohannis, căruia i s-a adresat cu "Herr Iohannis", că tăierile de pensii şi salarii nu sunt una dintre „sperietorile mincinoase ale PSD, sunt sperietorile PNL şi sunt adevărate”.

"Iohannis a spus ieri că tăierile de pensii și salarii care urmează ar fi una dintre „sperietorile mincinoase ale PSD”. În primul rând, nu sunt ale PSD! Sunt sperietorile PNL, Herr Iohannis! Și nu sunt mincinoase, ci cât se poate de adevărate! PNL-iștii spun că vor anula voucherele de vacanță. Asta nu e o tăiere de salariu, Herr Präsident?", a scris Mihai Fifor, în postarea sa de pe Facebook.

Replica lui Fifor vine după ce președintele Klaus Iohannis a avertizat duminică PNL că vor urma multe „minciuni gogonate” din partea PSD, în următoarea perioadă, când va fi desemnat un nou premier.

"Veţi guverna cu un guvern de tranziţie. Este clar acest lucru. L-am anunţat imediat după prima rundă de consultări. Toţi vă vor ataca, în frunte cu pesediştii şi să nu credeţi că vor ceda puterea uşor. Au început deja să vehiculeze sperietori mincinoase pesediste. Pentru a demonta prima minciună gogonată, vă spun cu toată răspunderea - nu vor exista tăieri de pensii şi salarii", a spus Iohannis, duminică, în cadrul Adunării Regionale a organizaţiilor PNL regiunea Vest.

 

Comenteaza