Rareș Bogdan, mișcare importantă la Bruxelles: "Am decis!"

Rareș Bogdan, mișcare importantă la Bruxelles: "Am decis!"

Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan, ales șeful delegației României în grupul PPE din Parlamentul European, a decis, deja, care vor fi punctele de interes pentru mandatul său la Buxelles, din perioada 2019-2024.

,,Am ales să mă implic în activitățile următoarelor comisii de specialitate ale Parlamentului European:  Afaceri Externe (AFET), Libertăți civile, justiție și afaceri interne (LIBE) și Ocuparea Forței de Muncă și Afaceri Sociale (EMPL). Totodata, am decis sa devin membru al delegațiilor pentru relația cu Statele Unite ale Americii (D-US) și Republica Moldova ”, a declarat europarlamentarul pentru CaleaEuropeana.ro.

Rareș Bogdan a fost ales șeful delegației României din grupul PPE marți, 4 iunie, cu unanimitate de voturi. Din grupul PPE din Parlamentul European vor face parte 14 eurodeputați români (10 PNL, 2 PMP și 2 UDMR), aceștia reprezentând a treia cea mai puternică delegație națională din interiorul PPE, după Germania (29 de mandate) și Polonia (17). Cele mai importante trei instituții ale UE – Comisia Europeană, Consiliul European și Parlamentul European – sunt conduse de lideri ai PPE. 

Comenteaza