Video Rareș Bogdan: “Nu candidez la Primăria Cluj. Nici Orban la București"

Rareș Bogdan: “Nu candidez la Primăria Cluj. Nici Orban la București"

Europarlamentarul neagă intenția de a candida la primărie, deși a fost dat pe surse drept candidat la Cluj sau la București.

Prim-vicepreședintele PNL a declarat, într-un interviu pentru G4 Media, că nu dorește să candideze la primăria capitalei, dar nici Ludovic Orban. El ar fi de acord cu o funcție într-un viitor guvern de patru ani rezultat în urma alegerilor, însă nu l-ar interesa poziția de premier.

Cele mai relevante declarații

  • PNL a ales prin Consiliul Național al partidului drept candidat de premier pe președintele partidului, acum și pe viitor. El este acum, la acest istoric al PNL, alegerea noastră. Orice altceva sunt speculații. Nici Raluca Turcan, nici Dan Motreanu, nici Robert Sighartău, nici Rareș Bogdan nu sunt discutați.
  • În momentul în care intră pe o ușă Călin Popescu Tăriceanu în PNL, Rareș Bogdan iese pe cealaltă ușă. Timp de trei ani de zile acest om a torpilat statul de drept. Trei ani de zile a distrus imaginea României alături de Liviu Dragnea. Trei ani de zile a pus pumnul în gura presei libere. Nu uit aceste lucruri.
  • Eu și Ludovic Orban nu suntem candidați. Deși suntem cei mai bine plasați, Ludovic este premierul României și nu își dorește să fie primar al Bucureștiului. Eu sunt liderul delegației române din Parlamentul European și nu îmi doresc. Cred sincer că drumul meu este altul.
  • Eu sunt pas cu pas. Iau exemplul președintelui. Să nu sărim etape. Sunt un om extrem de tânăr. Sunt astăzi prim-vicepreședintele unui partid de 40%. De ce să mă grăbesc? Pot să stau aici foarte bine și să-mi ajut țara, că am cu ce. Dar nu primar, repet. Nu mă mai măsurați, nu candidez.
  • Despre traseiștii primiți în PNL: traseismul este o boală și trebuie să îi spunem stop. Ludovic Orban gândește politic foarte corect, încercând să se consolideze parlamentar pentru a nu fi nevoit să negocieze la două zile cu toate grupările, partidulețele. De asta ne dorim anticipate.
Comenteaza