Rareş Bogdan nu este de acord cu racolările de primari PSD: „Urâtă politichie mai avem”

Rareş Bogdan nu este de acord cu racolările de primari PSD: „Urâtă politichie mai avem”

Europarlamentarul Rareş Bogdan a criticat PNL pentru că a primit în rândurile sale primari PSD. Aceeaşi poziţie a avut-o şi preşedintele țării, Klaus Iohannis.

Şeful statului a vorbit, miercuri, despre trecerea mai multor primari de la PSD la PNL şi şi-a exprimat dezacordul pentru aceste trocuri politice.

„Vă spun franc, nu văd cu ochi buni aceste racolări. Eu am fost dintotdeauna și sunt și acum împotriva traseismului politic. Traseismul politic este o boală gravă a politicii românești și ori de câte ori am avut ocazia, m-am exprimat public împotriva traseismului politic. Eu nu mi-am schimbat opinia”, a precizat Klaus Iohannis.

La rândul său, Rareş Bogdan, care este şi prim vicepreşedinte PNL, le-a transmis un mesaj tranşant colegilor de partid.

„Poate acum vor pricepe cu toții, dacă de la mine nu a fost îndeajuns de clară poziția. Până și cei care zilele trecute se făceau că nu înțeleg de ce atac cu înverșunare mizeria traseismului, vor putea medita la această chestiune. Urâtă politichie mai avem, nu cred că mai există undeva pe planetă o clasă politică mai lipsită de principii, valori și credințe. Suntem absolut unici pe planetă și din acest punct de vedere", a scris Rareş Bogdan pe reţelele de socializare.

Grupul PPE din Parlamentul European rămâne în centrul vieții agricultorilor din România și nu numai!

 

 

loading...
Comenteaza