Rareș Bogdan nu-l slăbește deloc pe Ciolacu: „Nu mă interesează ce zice de PNL. Să vedem ce face în SUA”

Rareș Bogdan nu-l slăbește deloc pe Ciolacu: „Nu mă interesează ce zice de PNL. Să vedem ce face în SUA”

Liberalul Rareș Bogdan continuă gâlceava prin declarații publice cu premierul Marcel Ciolacu. Prim-vicepreședintele PNL nu rămâne dator, după ce liderul PSD l-a acuzat că încalcă „liniile roșii” ale Coaliției și dezvăluie informații din ședințe.

Europarlamentarul liberal a afirmat că Marcel Ciolacu trebuie să-i accepte pe toți dacă vrea să guverneze împreună cu liberalii. Apoi a ironizat vizita acestuia în Statele Unite.

Știe foarte bine, mai bine decât oricine către cine au plecat, cum au plecat de obicei informații și de obicei, aceste informații, 95% dintre ele, PNL ieșea foarte prost. Dacă cineva dintre ai noștri, eu sau altcineva ar fi dat informații, cu siguranță n-am fi dat informații în care să arătăm șifonați.  Eu m-am obișnuit ca Ciolacu să încerce să creeze aceste umbre de fum.

Haideți să vedem ce face domnul Ciolacu în SUA și cum duce guvernarea Româniie. Asta mă interesează la ce face Ciolacu, nu la ce zice de PNL, de Rareș Bogdan sau de alți lideri PNL. Asta e, dacă dorește sa guverneze cu noi, trebuie să ne accepte pe toți. Pe unii ne iubește mai mult, pe alții ne urăște. Eu, cu siguranță nu fac parte dintre cei pe care îi iubește și nici n-am de gând vreodată să fiu simpatic lui Ciolacu.

Orice reprezentant al țării, că e președinte sau premier, odată ajuns în SUA trebuie să aducă un plus pentru țara mea. Având în vedere că s-a dus acolo însoțit și de 6 miniștri, inclusiv de la noi din PNL, mă aștept să revină cu rezultate notabile. Eu îi doresc mult succes”, a declarat Rareș Bogdan, potrivit digi24.ro.

Poza noua 07.08.2018

Premierul Marcel Ciolacu este într-o vizită oficială în Statele Unite ale Americii. Mai multe detalii AICI.

loading...
Comenteaza