Rareș Bogdan o spulberă pe Dăncilă: "Va fi prima femeie președinte la asociația ei de locatari"

Rareș Bogdan o spulberă pe Dăncilă: "Va fi prima femeie președinte la asociația ei de locatari"
| Foto: realitatea.net

Prim-vicepreședintele PNL întețește atacurile la PSD și la premier, cu câteva zile înainte de votul moțiunii care îi poate mătura pe socialiști de la guvernare.

Rareș Bogdan a vorbit despre șansele ca Viorica Dăncilă să ajungă "prima femeie Președinte al României", așa cum au clamat social-democrații la o festivitate festivitate pentru pensionari , organizată de PSD Sector 5, la care a participat și premierul. "Toți participanții și-au exprimat convingerea că Doamna Viorica Dăncilă va deveni prima femeie Președinte al României", anunță pagina oficială de Facebook organizaţiei PSD Sector.

"Dăncilă va fi prima femeie președinte la asociația ei de locatari. Iar primul decret va fi să amnistieze restanțele la întreținere. De asta insist eu să ajungă omul potrivit la locul potrivit!", a comentat, acid, Rareş Bogdan.

Liderul PNL i-a trimis o săgeată şi secretarului general al PSD, Mihai Fifor, care afirmase că PNL vrea să concedieze 400.000 de oameni, să crească impozitele pe salarii prin introducerea unei cote progresive și să desființeze judeţele și 2000 de comune.

"Disperații ăștia devin din ce în ce in ce mai penibili. Nu mai ţine! Coşmarul se încheie curând. #10octombrie", a scris Rareș Bogdan pe pagina sa de Facebook.

Comenteaza