Rareş Bogdan: "Penalii au strâns rândurile și nu vor ezita să facă orice pentru a scăpa"

Rareş Bogdan:
Situația va deveni incandescentă în România și asta se va întâmpla extrem de repede.

04.05.2017 NU VOR SĂ GUVERNEZE, CI VOR SĂ SE SALVEZE!

Nu s-au oprit, ci doar au luat o scurtă pauză. Vor să "rezolve" totul în plenul Camerei Deputaților. Își vor asuma sute de mii de oameni în jurul Palatului Parlamentului și, pe baza faptului că Parlamentul este ales legitim, vor acționa în forță, să disperseze manifestanții, dacă aceștia vor forța nervoși intrarea în Curtea Palatului.

Situația va deveni incandescentă în România și asta se va întâmpla extrem de repede. Penalii au strâns rândurile și nu vor ezita să facă orice pentru a scăpa. Cu toate consecințele pentru România. Îi interesează strict propria lor cămașă.

Când Președintele va acționa, NU vor ezita sa îl suspende. "Se vor baricada" în Parlament pur și simplu și vor încerca să schimbe tot ce nu le convine. În primul rând vor izola la maxim Președintele și vor vota restrângerea la maxim a atribuțiilor lui.

Singura șansă va fi să fim cuochii pe Parlament.

Nu va fi îndeajuns, însă în prima faza e unica soluție. În faza doi va fi interesant. Și periculos. Ei nu vor ceda, iar noi nu ne vom preda. Care noi? Simplu. NOI, cei care ... nu uităm să iubim România în fiecare zi!

05.05.2017 "NU DAȚI ÎNAPOI, ...VENIM PESTE VOI!"

Excepţională Vocea Pieței astă seară!

Update: Exact cum spunea editorul "Jocuri de putere", colega mea Călina Berceanu la ora 19.00: "Rareş, aici îmi miroase a joc al lui Liviu Dragnea care vrea să se spele ca imagine și să vezi că ăsta va zice că nu e de acord cu votul lor din Comisie sau chiar va cădea în Camera Deputatilor, care e cameră decizionalp, aceste aberații!" 

La ora 22.15 - Liviu Dragnea spune că dezaprobă votul dat de slugile sale azi la prânz! INCREDIBIL TUPEU!!!!

Senatorii juriști au decis grațierea faptelor de corupție. Frăția Penalilor ÎNVINGE... Pas cu Pas. România, pierdută iremediabil. Hoții, mai tari ca românii corecți.

Într-o țară unde prima poezie ce se învață este "Cățeluș cu părul creț, Fură rața din coteț, Și se jură că nu fură, Dar l-am prins cu rața-n gură...." la ce să ne așteptăm.... ?! Că "Sfatul Popular" este plin de hoți și de tâlhari. Nu au înțeles nimic.

Ziua ca Hoțiii.

Ce exemplu sa îi dau copilului meu? Să îi spun să ia mită și să dea mită, că oricum se grațiază toate faptele de corupție?

Șerban Nicolae, de la care nu aveam alte așteptări, dublat de însuși cel care 10 ani ne-a aburit cu lupta anti-corupție, Traiaaaan Băsescuuuuu! Adică până ce lupta anti-corupție i-a atins apropiații, a pozat în Sfântul Gheorghe și apoi s-a transformat într-un șobolan, că balaur nu am cum să îi spun acestui jeg uman absolut.

Țara lor. Țara hoților!

P.S... Şi, totuși, dacă nu ar fi lipsit azi doi senatori de la PNL, era 5 la 5. Adică, sunt curios cine au fost cei doi senatori liberali. Cu Nume și Prenume. Și dacă nu sunt cumva pe vreo masa de operație, stare care i-ar scuza, ce explicație rezonabilă au? Că se știa de o săptămâna că azi se va discuta în Comisia Juridică a Senatului.

Comenteaza