Rareș Bogdan: „PNL a demonstrat oamenilor onești că nu există baroni care să nu poată fi bătuți la vot”

Rareș Bogdan: „PNL a demonstrat oamenilor onești că nu există baroni care să nu poată fi bătuți la vot”

Prim-vicepreședintele PNL este mulțumit de rezultatul alegerilor locale din 27 septembrie și de faptul că liberalii au câștigat la unele Consilii Județene unde PSD era de peste 15 ani la conducere.

Rareș Bogdan a declarat la Digi24 că partidul pe care îl reprezintă a reușit să demonstreze oamenilor onești că „nu există baroni care să nu poată fi bătuți la vot”. El dă exemplul „baronilor” Marian Oprișan și Niculae Bădălău care au fost învinși de liberali după 24, respectiv 16 ani de „domnie”.

„Am realizat chestiuni foarte importante, care demonstrează tuturor oamenilor onești din țara asta că nu există baroni care să nu poată fi bătuți la vot. Este vorba de Vrancea, acolo unde Marian Oprișan, după 24 de ani, este scos afară din Consiliul Județean Vrancea. Reprezentantul PNL – Cătălin Dumitru Toma a câștigat acolo Consiliul Județean.

De asemenea, la Giurgiu, baronul Bădălău și finul acestuia sunt scoși afară după 16 ani din Consiliul Județean. E prima dată după 16 ani când reușim să cucerim atât orașul Giurgiu, cât și județul”, a declarat europarlamentarul.

Poza noua 07.08.2018

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza