Rareș Bogdan, poziție fermă după alegeri: "Cer imperativ! Niciun parlamentar nu trebuie să plece în vacanță!"

Rareș Bogdan, poziție fermă după alegeri: "Cer imperativ! Niciun parlamentar nu trebuie să plece în vacanță!"

Rareș Bogdan îi provoacă pe parlamentari să renunțe la calculele politice meschine și să adopte urgent proiectul de lege depus de opoziție în urma votului din 26 mai.

Europarlamentarul PNL, Rareș Bogdan, cere urgent adoptarea legii prin care votul să se poată exercita prin corespondență și electronic. 

"Cer imperativ adoptarea proiectului legii votului prin corespondență și electronic în această sesiune parlamentară! Dacă nu se reușește, trebuie o sesiune specială! Niciun parlamentar nu trebuie să plece în vacanță până nu trece această lege”, a spus europarlamentarul PNL.

Rareș Bogdan subliniază că proiectele depuse de opoziție sunt „cruciale pentru democrație” și îi provoacă pe parlamentari să se gândească la țară și să renunțe la calculele politice meschine.  

"Prefăcătoriile din ultimele două săptămâni sunt jenante, proiectele depuse de PNL și restul opoziției sunt cruciale pentru democrație! Întreaga omenire a asistat la umilirea a sute de mii de români și așa ceva nu mai poate fi tolerat! Îi provoc pe parlamentari să se gândească la țară, să reunțe la calculele politice meschine!", a scris europarlamentarul pe Facebook.

Comenteaza