Rareș Bogdan, predicție înainte de alegeri: „PNL, USR și PMP, majoritate stabilă în Parlament, de peste 60%”

Rareș Bogdan, predicție înainte de alegeri: „PNL, USR și PMP, majoritate stabilă în Parlament, de peste 60%”

Europarlamentarul este convins că PNL va câștiga alegerile din 6 decembrie și că majoritatea în viitorul Parlament va fi asigurată de liberali, alături de USR și PMP.

Prim-vicepreședintele PNL, a făcut o proiecție a rezultatelor alegerilor parlamentare din 6 noiembrie, în direct la B1TV. Bogdan a spus că, conform sondajelor, la o prezență de 36-38%, PNL, USR și PMP vor avea o majoritate în Parlament de peste 60%.

„Lucrurile sunt destul de clare astăzi, privind înainte cu o săptămână sondajele de opinie. Avem o prezență la vot undeva între 36% și 38%, deci sub 40% din păcate, dar pot apărea surprize. Avem clar Partidul Național Liberal, dacă activul nostru format din 245.000 de oameni înțelege importanța acestor alegeri, fără probleme vom realiza un scor istoric între 29% și 32%, în funcție de mobilizare, în funcție de prezența la vot.

Poza noua 07.08.2018De asemenea, ne așteptăm ca pe baza mobilizării și a personalităților, în frunte cu Cristian Diaconescu, Traian Băsescu, Eugen Tomac, PMP să intre în Parlament cu un scor de 6-7%, USR să obțină un scor în jurul a 20%, și practic să avem o majoritate stabilă, pe locuri parlamentare, de peste 60%, și practic stânga să nu aibă mai mult de 30-35%, respectiv PSD și Pro România domnului Ponta”, a declarat Rareș Bogdan, potrivit g4media.ro.

Eurodeputatul a mai spus că, potrivit sondajelor, este cert că PNL va câștiga alegerile parlamentare, urmat de PSD și apoi USR.

loading...
Comenteaza