Rareș Bogdan, prima reacție după anunțarea anticipatelor: Altfel nu se poate! Altfel nu putem merge înainte!

Rareș Bogdan, prima reacție după anunțarea anticipatelor: Altfel nu se poate! Altfel nu putem merge înainte!
| Foto: realitatea.net

Prim-vicepreședintele PNL, Rareş Bogdan, a reacţionat imediat după ce premierul Ludovic Orban a anunţat că vor fi organizate alegeri anticipate în următoarea perioadă.

"Altfel nu se poate! Cu un Parlament dominat de PSD, care blochează repararea tuturor porcăriilor legislative, a tuturor nenorocirilor care au transformat România într-un tărâm al unui grup de privilegiați fără merite, nu putem merge înainte! ROMÂNIA NORMALĂ înseamnă o țară pentru toți! Asta-i țara oamenilor cinstiți, care vor să-și crească copiii în siguranță, să le ofere cea mai bună educație, să nu mai fie nevoiți să caute patrii de împrumut!", a scris Rareş Bogdan pe Facebook.

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, că a hotărât împreună cu preşedintele Klaus Iohannis că pentru România cel mai bine este să fie organizate alegeri anticipate.

"Preşedintele României şi cu mine am hotărât că cel mai bine pentru România este să organizăm alegeri anticipate. Românii au arătat clar că nu mai vor PSD la Putere. Parlamentul este dominat de PSD și acționează ca o frână în calea demersurilor președintelui și Guvernului. Este absolut necesar ca puterea să revină la popor, ca să existe un Parlament, oglindă fidelă a electoratului român", a declarat, vineri, Ludovic Orban, la ieșirea de la întâlnirea pe care a avut-o cu președintele Klaus Iohannis.

 

Comenteaza