Rareş Bogdan, printre cei care îi cer demisia lui Orban de la şefia PNL

Rareş Bogdan, printre cei care îi cer demisia lui Orban de la şefia PNL
| Foto: Mediafax

Rareş Bogdan, Robert Sighiartău şi alţi membri ai aripii progresiste din partid i-au declarat război şefului PNL şi îi cer public demisia.

„Cred că Ludovic Orban va fi un excelent preşedinte de Camera Deputaţilor şi trebuie să rămână preşedintele Camerei Deputaţilor patru ani de zile, dar nu cred că trebuie să fie şi preşedintele PNL. Cred că a eşuat ca preşedinte PNL. Toţi premierii care au ajuns în Palatul Victoria au ieşit de acolo trăncăniţi la cap, ai ieşit de acolo cu capul umflat. Ludovic Orban, din păcate, în loc să intre acolo şi să rămână omul care a fost, i s-a umflat capul. Şi-a închipuit că este lupul alfa, omul fără de care România nu merge înainte”, a spus Rareş Bogdan, la emisiunea Interviurile lui Cristoiu, citat de Mediafax
 
Rareş Bogdan a anunţat că o grupare reformistă îşi va desemna candidatul la şefia PNL. Din grupare fac parte Emil Boc, Ilie Bolojan, Robert Sighiartău şi Gheorghe Falcă.
 
„În spatele nostru se află zeci de filiale. Vrem reformarea şi repoziţionarea partidului, democratizarea totală a partidului, repoziţionare pe bază de competenţă şi profesionalism a oamenilor în funcţii publice. Partidul, în continuare, este pe un butoi de pulbere”, a precizat prim-vicepreşedintele PNL.
 
Robert Sighiartău, secretar general al PNL, cere şi el ca Orban să facă un pas în spate. „Orban trebuie să plece. PNL a pierdut alegerile generale.S -a clasat pe locul doi.În ultimul an, din păcate, partidul a fost condus discreţionar de către preşedintele partidului. Trebuie să discutăm în interiorul partidului şi să alegem la congres, care va avea loc în iunie sau în toamnă, o echipă care poate să aducă PNL pe primul loc " spune el.

loading...
Comenteaza