Breaking news Rareș Bogdan, propus vicepremier și ministru de Interne în Guvernul PNL

Rareș Bogdan, propus vicepremier și ministru de Interne în Guvernul PNL
| Foto: realitatea.net

Europarlamentarului Rareș Bogdan i s-au propus funcțiile de vicepremier și ministru de Interne în Guvernul PNL. Eurodeputatul nu a oferit încă un răspuns pe această temă. 

Amintim că, preşedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, după consultările cu reprezentanţii partidelor parlamentare, că ”ne îndreptăm spre un guvern PNL sau un guvern în jurul PNL”. El a mai spus că PSD ”nu a înţeles nimic şi a chiulit” de la consultări. Preşedintele Klaus Iohannis a avut, vineri, consultări cu partidele parlamentare, în vederea formării unui nou Guvern, după ce Parlamentul a adoptat moţiunea de cenzură prin care i-a fost retrasă încrederea Cabinetului Dăncilă. Chiar dacă iniţial liderul PSD Viorica Dăncilă anunţase că social-democraţii vor participa la consultările de la Cotroceni, ulterior aceasta a spus că a anunţat că PSD nu va mai merge, pentru că nu a existat un Comitet Executiv în partid pentru a lua această hotărâre.

Guvernul Dăncilă a picat în urma moţiunii de cenzură adoptată, joi, în plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului, fiind înregistrate 238 de voturi „pentru”, patru „împotrivă” şi trei voturi anulate. Votul a fost secret cu bile.

Comenteaza