Advertorial Rareș Bogdan: PSD a avut la dispoziție 2,7 miliarde de euro pentru spitale și nu a construit niciunul

Rareș Bogdan: PSD a avut la dispoziție 2,7 miliarde de euro pentru spitale și nu a construit niciunul

Rareș Bogdan, candidat PNL la europarlamentare, susține că motivele pentru care unii alegători continuă să voteze PSD, deși sunt conștienți că trăiesc în sărăcie, sunt neinformarea și manipularea.

Rareș Bogdan a spus, pentru B1 TV, că unii alegători continuă să voteze PSD, deși trăiesc de ani buni în sărăcie, pentru că ”pe de o parte le e frică, sunt amenințați, sunt mulți captivi care lucrează în instituțiile statului și mulți care trăiesc din ajutorul social, pentru că cei din PSD refuză să facă parcuri industriale, să aducă investitori, să atragă fonduri europene, ținând zonele respective în sărăcie".

"Am fost în Slatina, Olt, Mehedinți, zone controlate de PSD de ani de zile, și sunt sărace. Oamenilor de acolo nu le vine să creadă că se poate trăi și altfel în țara aceasta. E o chestiune legală de neinformare, manipulare și proastă administrare”, a completat Rareș Bogdan.

”De doi ani jumate ați avut la dispoziție, prin fondurile UE, 2,7 miliarde de euro pentru construcția de spitale. PSD n-a reușit să bage cupa de excavator pentru construcția unui singur spital!”, le-a mai reproșat Rareș Bogdan social-democraților.

Comandat de Partidul Național Liberal, executat de Ziua de Cluj, cod mandatar financiar 41190007.

Comenteaza