Rareş Bogdan pune tunurile pe bugetarii cu salarii uriaşe: „Unele mi se par venituri nesimțite”

Rareş Bogdan pune tunurile pe bugetarii cu salarii uriaşe: „Unele mi se par venituri nesimțite”

Europarlamentarul liberal acuză că salariile extrem de mari din mediul bugetar sunt „nesimțite” și spune că e nevoie ca lefurile mari să se dea în funcție de performanțe.

Eurodeputatul se arată șocat când aude ce fericiți sunt unii oameni care vor să lucreze la stat ca să aibă salarii mari.

Cert este că există câteva enormități în sistemul public, unde veniturile unor domni de care auzim la numire și mai apoi la demitere, veniturile sunt de mii de euro. Unele din venituri mi se par nesimțite și cred că ar trebui ajustate. Dacă spuneți că la ANCOM, ASF lucrurile nu stau la fel, trebuie să vedem performanța. Dacă în zona privată oamenii primesc bonusuri în funcție de performanță trebuie să facem la fel. Pe mine mă șochează când aud ce fericiți sunt unii oameni care vor să lucreze la stat ca să aibă salarii mari”, a declarat Rareș Bogdan, potrivit romaniatv.net.

Grupul PPE din Parlamentul European rămâne în centrul vieții agricultorilor din România și nu numai!

Prim vicepreședintele PNL a făcut o invitație către toți membri partidelor de Dreapta să se alăture proiectului liberal.

Fuziunea cu ALDE este în linie dreaptă. PNL strânge în acest moment rândurile Dreptei române și îi așteptăm pe toți cei care simt liberal, care cred în politicile liberale, în economia de piață, în democrația reprezentativă să se alăture proiectului liberal în următoare perioadă indiferent de partid – fie că sunt în Forța Dreptei, fie că sunt USR, în PMP, de oriunde și consideră că vor să participe la ceea ce înseamnă România viitorului și cred că PNL este soluția. Este doar un început această fuziune cu ALDE”, a afirmat Bogdan.

Liberalul a ținut să precizeze că PNL nu va fuziona cu PSD, ci doar că există posibilitate să guverneze cu social-democrații și după alegerile din 2024. „Sigur, pe masa politică există toate posibilitățile, dar în continuare credem că PNL are forța necesară, doar trebuie să intre în dispozitiv și să recapete încrederea pentru a se bate pentru câștigarea alegerilor”, a mai spus europarlamentarul.

Comenteaza