Rareş Bogdan răspunde la întrebarea dacă va candida la șefia PNL

Rareş Bogdan răspunde la întrebarea dacă va candida la șefia PNL
| Foto: INQUAM_Photos_Octav_Ganea

Se apropie congresul liberalilor, iar europarlamentarul Rareș Bogdan a fost întrebat dacă va candida la șefia PNL. Care a fost răspunsul politicianului?

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Europarlamentarul Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte PNL, a declarat miercuri, pentru B1 TV, că în perioada următoare își va anunța candidatura pentru șefia partidului cel puțin încă un liberal, pe lângă actualul președinte Ludovic Orban.

„Urmăriți cu atenție ce se întâmplă de duminică încolo, după Consiliul Național, după ce, în următoarele zile, săptămâni, își vor anunța candidatura toți cei care doresc. Lucrurile vor fi fluide și în continuă mișcare.

Și-a anunțat candidatura Ludovic Orban și sigur va mai exista un candidat. Poate doi, poate trei, dar minim încă un candidat. Putem fi în situația de acum 4 ani. Nu vă uitați la faptul că 34 de filiale și-au arătat susținerea pentru actualul președinte, că în statutul PNL e permis ca o filială să acorde sprijin și să semnez pentru doi sau trei candidați.

Eu înțeleg curiozitatatea presei absolut normală și firească, dar lăsați-ne să creăm și noi surprize”, a declarat Rareș Bogdan, pentru B1 TV.

Rareş Bogdan a fost întrebat dacă a luat în calcul candidatura la șefia PNL. Acesta a spus că el nu va candida acum pentru prima poziție în partid, dar va face parte din echipa câștigătoare și vizează un nou mandat de prim-vicepreședinte PNL. 

„Nu, nu acum. Deci nu am luat în calcul acest lucru. Eu am adus cât am putut PNL, PNL mi-a oferit foarte mult. O să-mi mai ofere și o să mai ofer partidului. Voi intra în echipa câștigătoare pe pozițiile 2 - 3, dar nu voi candida la președinția partidului. O poziție politică importantă, prim-vicepreședinte, dacă vor exista poziții prin schimbarea statutului... Deocamdată voi candida cu siguranță la o poziție de prim-vicepreședinte”, a declarat Rareș Bogdan. 

Poza noua 07.08.2018

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza