News alert Rareş Bogdan, reacţie după discursul halucinant al lui Liviu Dragnea: "Ăştia trebuie internaţi la casa de nebuni!"

Rareş Bogdan, reacţie după discursul halucinant al lui Liviu Dragnea: "Ăştia trebuie internaţi la casa de nebuni!"
| Foto: Mediafax

Liviu Dragnea s-a lansat astăzi, în discursul rostit în faţa a 600 de membri ai Consiliului Naţional al PSD, într-o tiradă naţionalistă care a vizat multinaţionalele, statul paralel, serviciile secrete, "sorosiştii". Pe Klaus Iohannis l-a acuzat de înaltă trădare, iar colegilor din partid le-a cerut amnistia şi graţierea.

"Ăştia trebuie internaţi la casa de nebuni! Acum au ajuns la acuzaţii de “înaltă trădare”, demenţă în grup... Sunt asemeni sectelor ce se sinucid în grup de frica sfârşitului lumii... Doamne fereşte!", a fost comentariul jurnalistului după discursul lui Liviu Dragnea, de la tribuna Consiliului Naţional la PSD.

"Cum şi de ce s-a ajuns aici? Riscă România să devină o “noua Turcie condusă de un autocrat/dictator”? Mai este sănătos la cap Liviu Dragnea sau frica de puşcărie i-a luat minţile? Mai pot fi opriţi Dragnea şi Tăriceanu!? Pe cine reprezintă cei doi? Cei puţin peste 2 milioane de români ce i-ar vota, împreună, daca ar fi alegeri mâine sunt cu totul de acord cu ei? Ceilalţi 15 milioane de români cu drept de vot mai contează? Spre ce se îndreaptă România? Li se va permite lui Dragnea şi baronilor roşii umăr la umăr cu Tăriceanu şi gaşca, sprijniţi de pe margine de UDMR, să scoată România din Europa?", s-a întrebat jurnalistul. 

"Noi, doar NOI îi mai putem opri", a concluzionat Rareş Bogdan. 

CITEŞTE ŞI Dragnea, delir naţionalist de la tribuna Consiliului Național al PSD. S-a răţoit la multinaţionale, Soros, servicii secrete şi statul paralel

Comenteaza