Rareș Bogdan, reacție dură în plină campanie: "Cum este lăsat un politician iresponsabil să candideze?"

Rareș Bogdan, reacție dură în plină campanie:  "Cum este lăsat un politician iresponsabil să candideze?"

Reacția europarlamentarului PNL, Rareș Bogdan, vine după ce Viorica Dăncilă, candidatul PSD la alegerile prezidențiale, a revenit asupra declarației de suspendare a președintelui Iohannis, dovedind, astfel, că nu cunoaște legile și Constituția.

Europarlamentarul spune că nu mai e nevoie de dovezi după ce premierul demis și președintele PSD Viorica Dăncilă a revenit asupra declarației de duminică seara, din cadrul unei emisiuni tv,  potrivit căreia liderii PSD vor discuta despre suspendarea președintelui Klaus Iohannis și a spus că „din punct de vedere legal, nu putem face acest lucru cu șase luni înainte de alegeri”.

"Cum este lăsat un politician iresponsabil să candideze? Sper că nu mai e nevoie de dovezi. Ce poate însemna iresponsabilitatea la frontiera NATO mi-i și groază să mă gândesc", a scris Rareș Bogdan, pe Facebook.

După ce duminică seara Viorica Dăncilă a anunțat că ia în calcul suspendarea președintelui Iohannis, Rareș Bogdan a reacționat, catalogând-o " PROASTA pământului".

"Prima data cand sunt nevoit sa o fac pur si simplu PROASTA pamantului. Nu am vazut asa ceva in viata mea! Rusine maxima pentru PSD si pesedisti ca au ajuns sa fie condusi de o astfel de creatura", scria Rareș Bogdan duminică.

Comenteaza