Rareș Bogdan, reacție fără perdea în cazul scrisorii lui Giuliani: "Au plătit ca nişte c...ari de joasă speţă. PSD a minţit!"

Rareș Bogdan, reacție fără perdea în cazul scrisorii lui Giuliani: "Au plătit ca nişte c...ari de joasă speţă. PSD a minţit!"

Politico.eu a dezvăluit că Rudolph Giuliani, avocatul preşedinelului Donald Trump, a recunoscut că a fost plătit petru scrisorea în care critică protocoalele dintre SRI şi Ministerul Public, precum şi "excesele" DNA. 

Documentul a fost intens promovat şi lăudat de liderii PSD şi ALDE, în frunte cu Liviu Dragnea şi Călin Popescu Ţăriceanu. Rareş Bogdan a reacţionat imediat după ce a apărut această confirmare.

"Am spus la “Jocuri de Putere” încă de luni seară, iată că se adevereşte! Minciuna are picioare scurte! Au plătit ca nişte c...ari de joasă speţă. PSD a minţit. Dragnea s-a făcut încă o dată de râs. Ambasadorul SUA în Romania este acum în biroul lui Dragnea!", a scris Rareş Bogdan pe pagina sa de Facebook.

"Mi-au plătit onorariul", a fost comentariul fostului primar al New York-ului, întrebat de politico.eu dacă a primit bani din partea Freeh Group, dar nu a dezvăluit nici suma, nici dacă a fost plătit chiar de grupul respectiv sau acesta a acţionat la solicitarea unui client.

Comenteaza