Rareș Bogdan reacționează după ce un român nu a fost primit la un hotel din Olanda: „Așa ceva nu trebuie tolerat”

Rareș Bogdan reacționează după ce un român nu a fost primit la un hotel din Olanda: „Așa ceva nu trebuie tolerat”

Un român care și-a rezervat o cameră de hotel în Olanda, printr-o cunoscută aplicație, a primit de la unitatea turistică un mesaj în care i se transmite că există o înțelegere cu municipalitatea pentru a nu mai primi cetățeni români.

Europarlamentarul liberal susține că va ridica problema în Comisiile LIBE și PETI a Parlamentului European deoarece ceea ce s-a întâmplat este de netolerat. Mai multe detalii despre pățania românului AICI.

Român refuzat la cazare în Olanda doar pentru că e ROMÂN!! În UE, care bate monedă pe nediscriminare. Este strigător la cer! Acum câteva zile, Alexandru Hegyi, cercetător român din Timișoara, angajat al Universității din Kyoto, a călătorit împreună cu soția din Japonia spre Germania.

Dorind să-și viziteze cumnata, în Olanda, au făcut rezervare pe booking într-un hotel din Tilburg. Dar șoc! Cercetătorul a fost anunțat că rezervarea a fost anulată deoarece este ROMÂN. Există informații că anumite hoteluri din Tilburg ar avea o cutumă și resping cazarea românilor, cu «binecuvântarea» primăriei. Vom verifica dacă este așa, însă indiciile acolo trimit.

Voi ridica problema în Comisiile LIBE și PETI a Parlamentului European, iar azi interpelez Comisia Europeană, să se gândească la un regim mai aspru de sancționare a acestor practici. Astfel, dacă mai trece prin minte unora să-i considere pe români cetățeni de mâna a doua, să plătească scump! Așa ceva nu trebuie tolerat! Gata! Romanii au stat destul cu capul plecat. Țara asta merită un cu totul alt tratament”, a transmis Rareș Bogdan.

Grupul PPE din Parlamentul European rămâne în centrul vieții agricultorilor din România și nu numai!

Comenteaza