Rareș Bogdan regretă că a spus despre Orban că „i s-a umflat capul”

Rareș Bogdan regretă că a spus despre Orban că „i s-a umflat capul”
| Foto: Hepta

Vicepreședintele PNL l-a atacat pe Orban în cadrul unui interviu zilele trecute, însă singurul lucru pe care l-a spus şi îl regretă este expresia „i s-a umflat capul”. 

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

Rareș Bogdan regretă faptul că a spus despre Ludovic Orban că „i s-a umflat capul”. Declarația a fost făcută în cadrul unui interviu acordat pentru DigiFM, în care vicepreședintele PNL a menționat că a folosit un limbaj care nu-l caracterizează.

Rareș Bogdan a mai spus că i-a fost scoasă din context și declarația conform căreia acesta i-a cerut demisia liderului PNL. Acesta ar fi trebuit să își dea demisia după alegeri, iar acum este taridv, mai ales având în vedere că PNL se pregătește de un nou Consiliu.

„E o exprimare căreia trebuia să-i gasesc niște sinonime. Asta cu masculul alfa, lupul alfa e ok, dar am folosit la un moment dat o exprimare care nu mă caracterizează și ar fi trebuit să găsesc alta, legată de „i s-a umflat capul”. Nu e caracteristică limbajului meu, e un limbaj mai de stradă pe care îl regret. Este singurul lucru din interviu pe care îl regret”, a declarat Rareș Bogdan, conform sursei citate.

Rareș Bogdan nu exclude o candidatură la președinția PNL la congresul care va fi organizat în acest an. „Nu exclud, dar în același timp pot să susțin pe oricine altcineva”, a spus el într-un interviu televizat.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza