Rareș Bogdan: "Să vadă această filmare și Jandarmeria Română! E o dedicație pentru ei!"

Rareș Bogdan: "Să vadă această filmare și Jandarmeria Română! E o dedicație pentru ei!"
| Foto: realitatea.net

Eurodeputatul PNL Rareş Bogdan a reacționat la clipul video în care unui polițist din Munchen îi dau lacrimile de emoție după ce agenții germani au fost aplaudați de români pentru felul în care au intervenit pentru a-i ajuta să voteze.

"Respect pentru polițiștii germani care au înțeles ce înseamnă democrația și au auzit vocea românilor! Sunteți mai români decât cei din Guvernul care a sabotat votul din Diaspora!", a scris Rareș Bogdan, pe Facebook.

Clipul, postat de unul din românii care au aşteptat la coadă ca să voteze la consulatul din Munchen, în care este surprins un poliţist căruia i-au dat lacrimile de emoţie în timp ce oamenii îi mulțumeau, a fost preluat pe pagina de Facebook a Poliţiei din Munchen. Românii i-au aplaudat pe poliţiştii germani care au lărgit perimetrul instituţiei cu garduri mobile astfel încât să poată vota cât mai mulţi oameni și au scandat ”Polizei! Danke polizei!”. 

"Mii de români nu au ajuns să voteze din cauza ticăloșiei celor care au organizat alegerile. Au stat 5, 6, chiar 7 ore la coadă pentru a da un vot de blam celor care acaparează România în folosul propriu, dar vocea lor nu a contat! Nu-i nimic, vom face dreptate! A fost o infracțiune pe care nu o vom lăsa nesancționată!", a mai precizat europarlamentarul.

 

Comenteaza