Rareş Bogdan şi-a anuntat decizia. "I-aş crea probleme serioase lui Emil Boc dacă aş intra în politică"

Rareş Bogdan şi-a anuntat decizia.
Jurnalistul Rareş Bogdan a dezvăluit, în premieră, la REALITATEA TV, care sunt planurile sale în legătură cu vehiculata posibilitate de a candida pentru PNL la alegerile locale.

"I-aş crea probleme serioase lui Emil Boc dacă aş candida, la Cluj, unde, din păcate, are susţinerea a 30% din populaţie", a declarat Rareş Bogdan luni seara la REALITATEA TV. El a apreciat că ceilalţi politicieni ai oraşului au greşit lăsându-l pe actualul primar să creadă că este susţinut de clujeni şi să cucerească municipiul Cluj-Napoca.

Jurnalistul a lăsat de înţeles că a decis să nu candideze la alegerile parlamentare din această toamnă. "Dacă ar fi să intru în politică, aş fi onorat să reprezint PNL", a precizat Bogdan. "Eu nu sunt o asemenea personalitate, personal cred că în Cluj va fi un dezastru în următorii patru ani", a mai spus acesta.

Ceilalţi invitaţi din platou i-au susţinut poziţia, cu argumentul că nu ar avea o echipă care să îl susţină cu adevărat.

"Baronii se ţin de mâini, hai să facem hora mare, iar pentru credibilitate vor să ia oameni ca Rareş Bogdan. Nu îl sfătuiesc să candideze", a spus si Cozmin Guşă, invitat în platou.

Comenteaza