News alert Rareş Bogdan: "Socialiştii au încercat o mizerie înfiorătoare..."

Rareş Bogdan: "Socialiştii au încercat o mizerie înfiorătoare..."

Europarlamentarii PSD au încercat să introducă pe ordinea de zi de joi dimineaţă discutarea "situaţiei din România cu privire la modificarea legislaţiei electorale cu 3 luni înainte de alegerile locale".

Rareş Bogdan a reacţionat vehement la iniţiativa aleşilor europeni ai PSD, care a fost, în cele din urmă, respinsă prin votul majorităţii europarlamentarilor:

"PSD IMPOTRIVA ROMANIEI. Socialistii au incercat o mizerie infioratoare ACUM cateva minute in Plenul Parlamentului European de la Bruxelles. Totul la solicitarea socialistilor romani, adica a pesedistilor! Propunerea socialistilor a fost sa introduca pe Ordinea de zi de maine dimineata discutarea "situatiei din Romania cu privire la modificarea legislatiei electorale in Romania, cu 3 luni inainte de Alegerile Locale".

Au fost batuti crunt, cu 302 la 136 de o majoritate formata din grupurile PPE, Renew, ID, ECR si de abtinerea Verzilor si GUE. Socialistii au fost practic aproape singuri in demersul lor mizerabil de a lipi Romania de Polonia si Ungaria in derapaje cu privire la functionarea democratiei.

Este grav ca tocmai cei care se bateau cu caramida in piept ca nu trebuie duse problemele Romaniei in afara granitelor, ACUM, cand sunt insignifianti si disperati, alungati si tamponati de proprii alegatori, MINT cu nerusinare si incearca sa puna Romania intr-o situatie dificila pe plan international.

Mizerabil gestul socialistilor europeni, sa nu se informeze despre ce este vorba, incalificabil si ticalos gestul socialistilor romani de la PSD. Fortele Dreptei Romanesti in frunte cu PNL, PMP, Usr/Plus au zdrobit PSD si la Bruxelles!", a scris europarlamentarul liberal pe reţlele de socializare, unde a postat şi câteva imagini:

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK

loading...
Loading...
Comenteaza