News alert Video Rareş Bogdan: Solicităm prelungirea programului electoral cu două ore! Românii sunt ţinuţi în faţa secţiilor de vot cu zecile de mii

Rareş Bogdan: Solicităm prelungirea programului electoral cu două ore! Românii sunt ţinuţi în faţa secţiilor de vot cu zecile de mii

Rareş Bogdan, candidatul nr. 1 al PNL pentru alegerile europarlamentare, a cerut autorităţilor să ţină deschise secţiile de vot până la ora 23:00, pentru a oferi posibilitatea tuturor românilor să voteze.

Iată apelul făcut de Rareş Bogdam, într-o intervenţie live pe pagina sa de Facebook:

"Cer în mod oficial, din cauza situaţiei nemaiîntânite nici măcar în urmă cu patru ani şi jumătate în diaspora, dar şi în România, prelungirea programului electoral cu două ore.

Solicităm Biroului Electoral Central, Autorităţii Electorale Permanente, Guvernului României să nu interzică dreptul românilor de a vota. Cerem prelungirea programului secţiilor de votare de la ora 21:00 la ora 23:00.

Românii vor să voteze, nu le blocaţi dreptul de a vota!

Art. 385 Cod Penal. Împiedicarea prin orice mijloace a liberului arbitru, a dreptului de a alege, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 3 ani. 

Cerem Vioricăi Dăncilă ordonanţă de urgenţă pentru a prelungi programul secţiilor de vot până la ora 23:00.

Este absolut inadmisibil cum au fost organnizate aceste alegeri, cu precădere în diaspora, acolo unde românii sunt ţinuţi în faţa secţiilor de vot cu zecile de mii!", a spus Rareș Bogdan.

Comenteaza