Rareș Bogdan: "Știți ceva? Eu chiar m-am săturat!"

Rareș Bogdan: "Știți ceva? Eu chiar m-am săturat!"
| Foto: realitatea.net

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a reacţionat pe Facebook după ce senatorii au respins, miercuri, la votul din plen, OUG privind alegerile anticipate.

"Eu chiar m-am săturat! Trebuie să mai facem un efort și să-i măturăm, căci au semănat nedreptate și nefericire oriunde te uiți", a răbufnit europarlamentarul liberal, după ce PSD, UDMR, ALDE, PMP au respins, în Senat, ordonanţa de urgenţă emisă de Guvernul Orban.

"Era de așteptat, nu? PSD & Co îi pedepsesc din nou pe români, mai ales pe cei din diaspora, nu le iartă lipsa de empatie cu grupul infracțional organizat din Kiseleff. Îi gazează în continuare, în forme mai ...rafinate. Știți ceva? Eu chiar m-am săturat! Trebuie să mai facem un efort și să-i măturăm, căci au semănat nedreptate și nefericire oriunde te uiți. Unde te uiți, numai porcării, furtișaguri, clienți, pile, grupuri fiduciare. Iar sistemul semănat e pervers, dar e bine antrenat. Oare cine îi învață să mintă cu asemenea talent? Că pe ei sigur nu-i duce mintea! Îi duce, însă, să pună armate de oameni să posteze comentarii, să creeze așa-ziși curenți, iar oameni de bună credință cad în plasă. Oameni buni, vă rog, gândiți cu mintea voastră!", a scris Rareş Bogdan pe pagina sa de Facebook.

Principalele prevederi din OUG care reglementează organizarea alegerilor anticipate pentru Camera Deputaţilor şi Senat, sunt: trei zile de vot în Diaspora, dublarea numărului de parlamentari de diaspora. De asemenea, în cazul alegerilor parlamentare anticipate, data desfăşurării acestora se stabileşte cu cel puţin 50 de zile înaintea votării, faţă de 90 de zile în prezent, deci se pot organiza anticipate cu 40 de zile mai repede decât in prezent. Totodată, alegătorii pot vota oriunde se află în ţară la alegerile parlamentare. 

Actul normativ urmează să fie dezbătut de Camera Deputaţilor, for decizional în acest caz.

 

Comenteaza