Video Rareș Bogdan: "Sunt o bătaie de joc acești 3 ani și jumătate de guvernare Firea la București"

Rareș Bogdan: "Sunt o bătaie de joc acești 3 ani și jumătate de guvernare Firea la București"

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, crede că Nicușor Dan poate fi susținut de Partidul Național Liberal la Primăria Capitalei doar dacă se înscrie în această formațiune politică.

Rareș Bogdan: "Sunt o bătaie de joc acești 3 ani și jumătate de guvernare Firea la București. Ea trebuie îndepărtată obligatoriu/ Nicușor Dan „e băiat de zahăr”, „dar șovăielnic rău”, „dacă se înscrie în PNL, cred că lucrurile sunt tranșate ”.

​Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, crede că Nicușor Dan poate fi susținut de Partidul Național Liberal la Primăria Capitalei doar dacă se înscrie în această formațiune politică, însă acesta este „șovăielnic rău” în discuțiile pe care le are cu șeful liberalilor, Ludovic Orban. Bogdan și Orban au fost evaluați într-un sondaj intern al partidului pentru Primăria Bucureștiului, însă cei doi nu vor să candideze, a mai spus prim-vicepreședintele PNL, într-un intreviu acordat HotNews, joi, la Strasbourg.

Potrivit lui Rareș Bogdan, alături de cei doi lideri, au mai fost evaluați în sondajul intern pentru alegerile locale din București: Violeta Alexandru, Ciprian Ciucu, Robert Sighiartău, Ionel Dancă, Florin Cîțu.

Referitor la un guvern după alegerile parlamentare, europarlamentarul Rareș Bogdan consideră că USR-PLUS trebuie cooptat la guvernare, cu liderul USR-ist Dan Barna vicepremier, pe care însă l-a catalogat drept „arogant”.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK

loading...
Loading...
Comenteaza