Rareș Bogdan: "Va multumesc, dragii mei! Chapeau Bas!"

Rareș Bogdan: "Va multumesc, dragii mei! Chapeau Bas!"

Europarlamentarul Rareș Bogdan a transmis mulțumiri românilor de pretutindeni care au ieșit să voteze în număr mare în primul tur al alegerilor prezidențiale, afirmând că "acesta este primul pas" spre o "Românie normală".

Rareș Bogdan le-a mulțumit românilor din Diaspora pentru prezența masivă la urne și pentru votul acordat candidatului PNL, Klaus Iohannis.

"Am spus si am fost considerat un optimist incurabil care viseaza, am spus ca vom castiga cu peste 50% alegerile prezidentiale in Diaspora prin candidatul nostru, Klaus Iohannis, mai precis am spus public ca vom lua intre 50 si 60% dintre voturile exprimate si ca prezenta va fi in jur de 700.000 de alegatori. Au fost cu doar cateva mii mai putin de 700.000 si Klaus Iohannis a castigat cu 53,5% iar urmatorii doi clasati au luat 25%, respectiv 6%".

Europarlamentarul a mai spus ;i că "10 august 2018 a fost razbunat ieri" prin votul românilor. "Va multumesc! 10 august 2018 a fost razbunat ieri. Vom desecretiza si vom afla cine au fost ticalosii de atunci! Nu ca nu i-am sti deja... dar sa avem si confirmarea", a scris Rareș Bogdan, pe Facebook.

Europarlamentarul le-a mulțumit și milioanelor de români din țară care au mers duminică la urne pentru a schimba lucrurile în țară și le-a transmis că "acesta este primul pa"s către "România normală".

"Mulțumim, România, ești sufletul nostru, singura noastră certitudine!
...Sute de mesaje de dimineață, când am deschis căsuțele poștale, aveau o singură idee: domnule, eram cu bagajele făcute, dar cred că nu mai plec din țară!
Vă dați seama??
Da, oameni buni, aceasta este primul pas. România normală e țara de unde să nu mai vrei să pleci, în care să fii convins că lucrurile se pot schimba! Pasul al doilea este să așezăm instituțiile, funcționarii, legile și OBICEIURILE în matca lor firească. Să nu le mai schimbăm albia!!!
Când vor avea certitudinea că nu vor mai fi umiliți, că vor avea servicii medicale ca în vest, că școala te ajută să gândești, să înveți să construiești, să vrei să fii cel mai bun, frații din diaspora vor începe să se întoarcă. Acesta este proiectul de țară „România normală”. Trebuie să închidem o rană care ne costă cumplit!
Mulțumim, România, oriunde te-ai afla!", a transmis Rareș Bogdan.

Comenteaza