Advertorial Rareș Bogdan, veste bună pentru LCK: "Voi putea să o sprijin pe Kovesi din Parlamentul European"

Rareș Bogdan, veste bună pentru LCK: "Voi putea să o sprijin pe Kovesi din Parlamentul European"
| Foto: Agerpres

"Number one" pe lista PNL pentru alegerile europene, Rareș Bogdan a fost invitatul jurnalistului Cristian Unteanu, la Adevărul LIVE.

Candidatul PNL a anunțat că o va susține pe fosta șefă a DNA din postura de europarlamentar.

"Se pare că la Kovesi se vor prelungi negocierile. Eu voi fi reprezentantul PNL în Comisia LIBE. Voi putea să o sprijin pe Kovesi din Parlamentul European", a spus candidatul PNL.

Acesta a declarat că nu crede într-o Europă cu două viteze. "Eu cred într-un proiect în care România face parte din nucleul dur al Europei. Macron va primi voturi şi va primi voturi şi de la noi din România. Sunt nişte partide de la noi din ţară care vor să adere la grupul lui Macron, pe lângă ALDE", a precizat Rareș Bogdan, care a anunțat că, din postura de europarlamentar, va încerca să aibă "un consilier foarte cunoscut".

"De asemenea, sper să-l am alături şi pe Jean Marinescu, un om care cunoaşte foarte bine Bruxelles-ul, dar vreau să-l aduc şi pe Vlad Nistor", a dezvăluit "Number one" de pe lista PNL pentru Parlamentul European.

Fostul jurnalist a mai anunțat o posibilă înțelegere între viitorii europarlamentare pe teme majore pentru țara noastră: "Nu va exista o diferenţă între votul dat de Claudiu Manda, Maria Grapini, Dacian Cioloş, Traian Băsescu şi Victor Ponta pe anumite teme. Sunt teme la care toţi vom putea acelaşi vot. O asemenea temă e exodul din România", a spus Rareș Bogdan.

Comenteaza