Rareş Bogdan spune că nu îşi doreşte funcţia de premier şi că îşi vede „lungul nasului”

Rareş Bogdan spune că nu îşi doreşte funcţia de premier şi că îşi vede „lungul nasului”
| Foto: Hepta

Prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, a anunţat, luni, că noul Parlament şi noul Guvern vor fi instalate până la Crăciun, iar în privinţa premierului, Bogdan spune că nu îşi doreşte această funcţie şi că îşi vede „lungul nasului”.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

Acesta a afirmat că majoritatea guvernamentală se va face în jurul PNL, cu USR PLUS şi UDMR, că se poartă discuţii cu aceste formaţiuni.

De la aceste discuţii este exclus, spune Bogdan, PSD, despre care spune că „este izolat pe scena politică şi aşa va rămâne patru ani de zile”.

Grupul PPE din Parlamentul European rămâne în centrul vieții agricultorilor din România și nu numai!Rareş Bogdan a spus că în discuţiile pentru noua majoritate nu s-a discutat pe ministere, însă primul ministru ar trebui să aibă Ministerul Justiţiei, Ministerul Fondurilor Europene, Ministerul de Finanţe şi de Interne.

Întrebat dacă este interesat de funcţia de premier, Rareş Bogdan a negat, afirmând că are o voce suficient de puternică în PNL şi că îşi vede „lungul nasului”, transmite Mediafax.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza