Rareș Bogdan vrea un post de vicepremier în viitorul Guvern! I-ar lăsa locul lui Boc

Rareș Bogdan vrea un post de vicepremier în viitorul Guvern! I-ar lăsa locul lui Boc

Europarlamentarul Rareş Bogdan a confirmat joi că doreşte o poziţie de vicepremier în viitorul Guvern care va fi după rotaţia din coaliţia de guvernare, cu amendamentul că va face un pas în lateral dacă pentru această funcţie vor candida Ilie Bolojan sau Emil Boc.

Europarlamentarul liberal a susţinut, într-o conferinţă de presă, că nici el, nici altcineva nu este împotriva premierului Nicolae Ciucă, pe care îl consideră că este cea mai bună soluţie pentru conducerea PNL.

„De asemenea, discuţiile care au apărut în spaţiul public de la Vila Lac n-au nicio legătură cu realitatea. (...) Sunt foarte multe exagerări, poate unii au încercat să fie mai speciali într-un S.F. politic. Singura chestiune pe care o pot confirma de acolo este că într-adevăr am spus că sunt extrem de hotărât să-mi depun candidatura pentru poziţia de vicepremier la rotativa guvernamentală, în cadrul Biroului permanent naţional al partidului, în cadrul partidului, cu un singur amendament - ca în cazul în care va dori această poziţie de vicepremier în Guvern după 25 mai din partea PNL domnul Ilie Bolojan sau domnul Emil Boc, voi face un pas în lateral. Altfel, voi concura pentru aceasta poziţie cu oricare dintre colegii mei din conducerea Partidului Naţional Liberal, spunând de asemenea cât se poate de clar că dacă este cazul voi prelua şi un portofoliu din Guvern pe care îl consideră colegii mei mai greu”, a afirmat Rareș Bogdan.

Prim-vicepreședintele PNL a mai dorit că clarifice că nu este de acord cu "modificarea niciunui rând" din Protocolul cu PSD.

„Consider că PNL trebuie să aibă poziţia de vicepremier, ministru al Finanţelor Publice, inclusiv ANAF, pentru că nu e trecut în protocol, Ministerul Transporturilor, inclusiv CNAIR, pentru că nu e trecut în protocol. De asemenea, Secretariatul General al Guvernului şi poziţia de vicepremier, pentru ca lucrurile să fie foarte clare", a mai spus Bogdan.

Grupul PPE din Parlamentul European rămâne în centrul vieții agricultorilor din România și nu numai!

Comenteaza