Război total în PDL Cluj VIDEO

Război total în PDL Cluj VIDEO
După ce Elena Udrea a pierdut alegerile, oamenii ei de la Cluj în frunte cu preşedintele filialei, Daniel Buda acuză comisia de organizare că ar fi vinovată de neregulile majore de la convenţie. Din comisia respectivă a făcut parte şi senatorul Alin Tişe, care anunţă că în urma acestor acuze se va gândi serios la viitorul sau politic în acest partid. În tot acest timp, democrat liberalii trebuie să soluţioneze o a doua contestaţie depusă de tabăra Udrea.

BUDA ACUZĂ COMISIA DE ORGANIZARE
SURSA: facebook

"Neregulile sesizate au fost majore, fără să pot spune în momentul de faţă că a fost fraudă deoarece nu am toate elementele. Îi consider vinovaţi pe membrii Comisiei de Organizare pentru ce s-a întâmplat - erau oameni care nu s-au regăsit pe liste sau care au văzut că a votat cineva în numele lor, oameni care nu erau trimişi de organizaţii", a postat Daniel Buda pe pagina sa de facebook.

În replică, Alin Tişe aşteaptă să vadă cum va soluţiona preşedintele comisiei de litigii a partidului noua contestaţie. Iar şeful comisiei de litigii este chiar Daniel Buda.

CONTRE BUDA - TIŞE

"Mă bucur că această contestaţie e la comisia lui Daniel Buda pentru că are ocaziasă vadă şi Daniel Buda ce bine se va simţi când colegii îl vor face hoţ fără să aibă vreo vină. Colegii din Cluj au acuzat toată comisia de organizare deci şi pe mine că am furat urne şi voturi fără să mă întrebe şi pe mine ce am făcut. N-am numărat niciun vot, n-am avut responsabilitatea numărării", a declarat Alin Tişe pentru ziuadecj.ro.

Un alt susţinător clujean al Elenei Udrea a atacat în termeni duri modul în care a fost organizată convenţia. E vorba de Radu Moisin, cel care a participat în comisia de numărare a voturilor.

SUPĂRAREA LUI MOISIN

"S-a spus că cele 300 de voturi în plus faţă de numărul delegaţilor înregistraţi la secretariat au fost ale celor care n-au mai trecut pe acolo şi s-au înregistrat direct la vot. Păi asta e greşeală gravă de organizare, cei care au numărat n-aveau de unde şti că listele cu delegaţi de la intrare nu corespundeau cu lista voturilor, deci nu e vina lor. N-am mai văzut un eveniment atât de slab organizat...Au gândit o procedură astfel încât orice contestaţie să nu poată fi dovedită, să fie foarte greu de dovedit neregulile", a spus Moisin.

De cealaltă parte, actualul vicepreşedinte PDL, Alin Tişe spune că se gândeşte serios dacă va continua sau nu în acest partid.

"Ultimele evenimente prin care colegi din Cluj mă acuză de furt înainte de a discuta cu mine, sunt mai mult decât suficiente şi mă gândesc foarte serios privind viitorul meu în acest partid", a mai spus Tişe.

 

Comenteaza