Reacţia liderului PSD Cluj după demisia lui Ponta: "ar trebui să avem şi alegeri prezidenţiale anticipate"

Reacţia liderului PSD Cluj după demisia lui Ponta:
Preşedintele PSD Cluj, Remus Lăpuşan, a comentat, pentru ZIUA de CLUJ, demisia din funcţia de premier a lui Victor Ponta.

"Este un act de demnitate şi în acelaşi timp cred că este o decizie înţeleaptă", a declarat el. Liderul PSD a afirmat că odată cu demisia premierului Ponta ar trebui regândit întregul mod de a face politică în România. 

"Trebuie să stabilim o serie de principii şi valori în baza cărora funcţionează clasa politică, cu implicarea societăţii civile şi a cetăţenilor. Ar trebui organizate alegeri anticipate, parlamentare, dar şi prezidenţiale, anul viitor, astfel încât toate scrutinele să se desfăşoare în acelaşi an, iar după aceea cei aleşi să se poată ocupa de problemele cetăţenilor. Şi Klaus Iohannis face parte din clasa politică şi ar trebui implicit să avem şi alegeri prezidenţiale anticipate", a mai afirmat Lăpuşan.

Liderul PSD Cluj a precizat că până la organizarea unor eventuale alegeri anticipate, actuala coalitţie guvernamentală ar tebui să gestioneze treburile curente ale guvernării.  

Comenteaza