Realitatea TV Cluj: Boc îşi critică propriul partid VIDEO

Realitatea TV Cluj: Boc îşi critică propriul partid VIDEO
Fostul preşedinte PDL, Emil Boc, şi-a criticat dur propriul partid, despre care a spus că nu apără acum ceea ce a făcut guvernul în perioda 2009-2012. În schimb, Boc a lăudat fundaţia Mişcarea Populară. Mai mult, fostul premier a spus că se mai gândeşte dacă va participa la mitingul PDL de sâmbătă din Cluj.

Primarul Emil Boc a declarat că va autoriza mitingul PDL de sâmbătă, dar că se mai gândeşte dacă va participa. "Nu trebuie să-mi trimită nimeni nicio invitaţie", spune el. "Dacă mă voi duce voi vedea şi dacă voi primi şi alte invitaţii, altele decât mitingul, le voi analiza".

Emil Boc, fost preşedinte al PDL, a declarat că este supărat pe partidul din care încă mai face parte. în schimb, a lăudat atitudinea celor din Mişcarea Populară. "Mă doare faptul că partidul meu nu apără aşa cum apără de exemplu Fundaţia Mişcarea Populară ceea ce am făcut în perioada 2009-2012, asta mă doare, că partidul pe care l-am condus şi a avut cele mai multe succese din istorie nu apără acele lucruri  grele care ne-au costat politic şi se detaşează de ele; apreciez pe alţii, care nu uită aceste lucruri", spune fostul preşedinte al PDL.

Preşedintele PDL Cluj Daniel Buda nu se simte atacat de afirmaţiile lui Emil Boc, ba chiar îl laudă pe fostul premier. Vezi ce spune acesta, în materialul video

PDL organizează sâmbătă, la Cluj-Napoca, un miting împotriva guvernului Ponta la care sunt aşteptaţi 15.000 de oameni.

Reporter: Alin Golban
Operator: Florin Dan

 

Comenteaza