REALITATEA TV Cluj: Ce spun şefii partidelor din Cluj despre noul clujean din Guvern VIDEO

REALITATEA TV Cluj: Ce spun şefii partidelor din Cluj despre noul clujean din Guvern VIDEO
Clujul are un reprezentant în Guvernul Ponta 3. Deputatul Aurelia Cristea a fost nominalizată ca ministru pentru dialog social. Colegii din PSD îi cer Aureliei Cristea să atragă cât mai multe fonduri guvernamentale la Cluj. În schimb, preşedintele PDL Cluj s-a declaratz dezamăgit că doar un clujean a ajuns în Guvern, şi nu la un minister "cu greutate".

Aurelia Cristea, deputat PSD de Cluj, a fost propusă în postul de ministru pentru dialog social şi societate civilă. Liderul social-democraţilor clujeni spune că Aurelia Cristea cunoaşte proiectele principale ale judeţului.

"Faptul că şi doamna Aurelia Cristeaface parte din Guvern este un lucru foarte bun pentru Cluj, pentru că până la urmă este un deputat de Cluj-Napoca, este o persoană care a fost implicată în proiectele mari ale comunităţii, le cunoaşte foarte bine şi cu siguranţă că o să ne fie mai uşor decât până acuma", spunne preşedintele PSD Cluj Remus Lăpuşan.

Pe de altă parte, liderul PDL Cluj, Daniel Buda, este dezamăgit că doar un clujean a ajuns în Guvern şi nu la un minister "cu greutate". "Mi-aş fi dorit ca în acest guvern să fie mai mulţi clujeni şi oameni cu greutate şi pe posturi cu greutate - transporturi, finanţe", spune preşedintele PDL Cluj, Daniel Buda. "Din păcate Clujul a prins acest minister, şi decât nimic e mai bine ceva. E important să fie o voce şi chiar îi doresc succes doamnei Aurelia Cristea, astfel încât să atragă fonduri în zona Clujului".

Trecut în opoziţie, preşedintele PNL Cluj şi al Consiliului Judeţean atrage atenţia noilor membri ai Guvernului că îi va critica dacă nu îşi vor face treaba. "Dânsa de acolo să ne ajute cel puţin în investiţiile pe care judeţul Cluj le are", spune Horea Uioreanu. "Să-i vedem ce fac, să treacă la treabă şi dacă va fi ceva de criticat fiţi siguri că o vom face".

Aurelia Cristea e unul dintre deputaţii aleşi în 2012 pe listele USL Cluj. Aurelia Cristea s-a născut în 1968, este clujeancă şi mama a două fete. Are o expertiză bogată în domeniul asigurărilor şi în management, este membru PSD de 15 ani şi vicepreşedinte al PSD Cluj. A fost timp de 4 ani membru al Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor.

Reporter: Alin Golban
Operator: Florin Dan

 

Comenteaza