Remus Lăpuşan se leapădă complet de Aurelia Cristea

Remus Lăpuşan se leapădă complet de Aurelia Cristea
„E foarte bine că a demisionat doamna Cristea”, a reacţionat preşedintele PSD Cluj, Remus Lăpuşan, la aflarea veştii că fostul candidat de primar al social-democraţilor, abandonat de partid, deputatul Aurelia Cristea, a demisionat de la conducerea PSD Cluj-Napoca.

După ce, printr-o decizie pe care şi-a asumat-o personal, în proporţie de „o mie la sută", i-a retras sprijinul politic Aureliei Cristea pentru candidatura la funcţia de primar al Clujului, Lăpuşan a lăsat impresia că dansează pe mormântul duşmanului prospăt doborât, manifestându-şi nedisimulat bucuria pentru decizia fostului ministru al Dialogului Social. „E foarte bine că a demisionat doamna Cristea! În fruntea organizaţiei municipale trebuie să fie cineva care să se bată pentru acest proiect al nostru (susţinerea candidatului „independent" la funcţia de primar, Octavian Buzoianu - n.red.), cineva motivat, dânsa nu se putea motiva", a reacţionat Lăpuşan.

Amintim că, în momentul anunţării demisiei din funcţia de preşedinte al PSD Cluj-Napoca, Aurelia Cristea a precizat că va rămâne membru PSD şi, în această calitate, va sprijini atât noua listă de candidaţi pentru consiliul local pe care o va propune alianţa electrală PSD+ALDE, la nivelul municipiului-reşedinţă de judeţ, cât şi pe Octavian Buzoianu pentru funcţia de primar.

 

Comenteaza