Revenire surprinzătoare în PSD Cluj! Remus Lăpușan își pregătește întoarcerea în partid: „Îmi doresc o stângă mai puternică”

Revenire surprinzătoare în PSD Cluj! Remus Lăpușan își pregătește întoarcerea în partid: „Îmi doresc o stângă mai puternică”
| Foto: Facebook.com/Remus Lăpusan

Fostul lider al social-democraților clujeni, Remus Lăpușan, este foarte aproape să revină în PSD Cluj, la trei ani distanță de când și-a dat demisia din partid și după „aventura” din PRO România.

Tot mai multe surse locale susțin că povestea dintre Lăpușan și PSD Cluj își va deschide un nou capitol cât mai curând. ZIUA de CLUJ l-a contactat pe fostul președinte al filialei clujene pentru a afla mai multe detalii despre acest subiect.

Da, este foarte adevărat că îmi doresc o stângă mai puternică la nivelul județului Cluj. Mă gândesc serios să revin cadrul Partidului Social Democrat. Sunt foarte mulți colegi care, de-a lungul timpului, mi-au cerut să revin în PSD. În ultima perioadă m-am gândit mai serios la acest lucru și probabil că în următoarea perioadă voi depune o adeziune să redevin membru PSD. Am fost membru din 1993 până în 2019. M-am înscris în PSD când eram student”, a declarat, pentru ZIUA de CLUJ, Remus Lăpușan.

Amintim, politicianul clujean a candidat la alegerile din 2020 pe listele PRO România, atât pentru șefia Consiliului Județean Cluj, cât și pentru un loc în Camera Deputaților, neavând însă succesul scontat de acesta.

Am fost foarte implicat în alegerile din 2020. Dar, după acestea m-am axat foarte mult pe zona profesională și nu m-am mai ocupat de partea politică. Au fost doar foarte multe solicitări din partea colegilor din PSD pentru o revenire” a mai spus Lăpușan.

Remus Lăpușan a fost președinte al PSD Cluj în perioada 2010-2016. El a demisionat din PSD Cluj în toamna lui 2019, după mai multe neînțelegeri cu liderul interimar de atunci al social-democraților clujeni, Liviu Alexa.

Comenteaza