Revin Dragnea sau Ponta în PSD? Ce spune Marcel Ciolacu

Revin Dragnea sau Ponta în PSD? Ce spune Marcel Ciolacu
| Foto: hotnews.ro

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a precizat că nu ştie dacă foştii lideri Liviu Dragnea şi Victor Ponta vor să revină în partid.

Marcel Ciolacu a fost întrebat despre posibilitatea ca Liviu Dragnea să revină în partid după eliberarea din închisoarea. Liderul PSD a spus că nu a vorbit cu Dragnea la telefon şi nu ştie ce intenţii are acesta. În plus, statutul PSD nu îi permite acestuia să redevină membru de partid.

„Am mai vorbit cu colegii despre Dragnea, am un regret pentru situaţia în care se află, eu nu am duşmani. Statutar, domnul Dragnea nu mai poate fi membru de partid. Nu m-a sunat din închisoare ca să ma întrebe dacă vrea să revină în partid. Nu l-am vizitat în închisoare”, a explicat Marcel Ciolacu, potrivit Mediafax.

În cazul în care Victor Ponta vrea să revină în PSD, va fi o dezbatere, a anunţat Ciolacu. „Ponta, dacă vrea să revină va fi o dezbatere în partid, până acum nu m-a anunţat”, a precizat liderul social-democraților. El a mai dezvăluit faptul că vorbeşte despre probleme politice cu Adrian Năstase.

Comenteaza