Rezultatele alegerilor din Florești, validate. Pivariu: "Împreună vom reuși să transformăm Floreștiul într-o comună modernă"

Rezultatele alegerilor din Florești, validate. Pivariu: "Împreună vom reuși să transformăm Floreștiul într-o comună modernă"
| Foto: facebook.com/bogdannicolaepivariu

Judecătoria Cluj-Napoca a validat miercuri rezultatele alegerilor din cea mai mare comună din ţară.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

"Astăzi rezultatele alegerilor din Florești au fost validate de Judecătoria Cluj-Napoca. În zilele ce urmează va avea loc și evenimentul de învestire, prin care voi putea lua în primire responsabilitățile și îndatoririle de primar al Floreștiului", a anunţat câştigătorul scrutinului din septembrie, liberalul Bogdan Pivariu.

"Pe această cale doresc să vă transmit, încă o dată, recunoștința mea față de voi. Vă mulțumesc pentru încrederea acordată, dar și pentru că ați ales să vă exercitați acest drept civic, fără de care o societate nu poate funcționa corect", a mai spus viitorul primar.

"Sprijinul vostru mă onorează și îmi oferă încrederea că împreună vom reuși să transformăm Floreștiul într-o comuna moderna, la standarde europene", a mai spus Bogdan Pivariu.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza