Rezultatele alegerilor din Florești, validate. Pivariu: "Împreună vom reuși să transformăm Floreștiul într-o comună modernă"

Rezultatele alegerilor din Florești, validate. Pivariu: "Împreună vom reuși să transformăm Floreștiul într-o comună modernă"
| Foto: facebook.com/bogdannicolaepivariu

Judecătoria Cluj-Napoca a validat miercuri rezultatele alegerilor din cea mai mare comună din ţară.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

"Astăzi rezultatele alegerilor din Florești au fost validate de Judecătoria Cluj-Napoca. În zilele ce urmează va avea loc și evenimentul de învestire, prin care voi putea lua în primire responsabilitățile și îndatoririle de primar al Floreștiului", a anunţat câştigătorul scrutinului din septembrie, liberalul Bogdan Pivariu.

"Pe această cale doresc să vă transmit, încă o dată, recunoștința mea față de voi. Vă mulțumesc pentru încrederea acordată, dar și pentru că ați ales să vă exercitați acest drept civic, fără de care o societate nu poate funcționa corect", a mai spus viitorul primar.

"Sprijinul vostru mă onorează și îmi oferă încrederea că împreună vom reuși să transformăm Floreștiul într-o comuna moderna, la standarde europene", a mai spus Bogdan Pivariu.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza