"România e abandonată, ne-au luat până şi dreptul de a protesta". Avertismentul lui Rareş Bogdan

"România e abandonată, ne-au luat până şi dreptul de a protesta". Avertismentul lui Rareş Bogdan

Jurnalistul şi-a deschis emisiunea de luni aseară, cu o avertizare: "România e abandonată!"
 

"România e abandonată, ne-au luat până şi dreptul de a protesta. Înalta Curte a dat verdictul, un drept câştigat la revoluţie cu sânge. Mihai Şora a scris pe Facebook, apoi a ieşit la girafă. Ce s-a întâmplat la revoluţie devine un mister mai mare decat asasinarea lui Kennedy", a spus Rareş Bogdan despre faptul că OUG despre legile justiţiei a fost votată luni.

Jurnalistul a continuat: "Ce am avertizat aseară devine real. Sunt zeci de procurori care vor zbura din DNA. Procuroarea care instrumentează cazul lui Liviu Dragnea trebuie să plece acasă. Procuroarea din dosarul Tel Drum este data afară pentru că s-a mărit vechimea procurorilor care fac parte din DNA. În plus, procurorii nu mai au voie să ancheteze amantele".

De asemenea, Rareş Bogdan a mai precizat şi că va continua să informeze publicul, indiferent de riscurile la care se expune: 

"Sunt atât de mulţi omeni care speră că cei care mai stăm în picioare le vom spune adevarul. Nu voi face niciodată presă pentru infractori, mai bine renunţ, numai că am fost educat să nu renunţ niciodată, cu orice risc", a mai spus realizatorul Jocuri de putere.

Comenteaza