Video Românii din Diaspora, întâmpinaţi de zeci de orădeni în Vama Borş cu mesaje anti-PSD

Românii din Diaspora, întâmpinaţi de zeci de orădeni în Vama Borş cu mesaje anti-PSD

Primele coloane de maşini cu români din Diaspora au fost întâmpinate, miercuri seara, în Vama Borş de zeci de orădeni, care au venit cu steaguri tricolore şi bannere cu mesaje precum „Noi, poporul,cerem alegeri anticipate. Demisia Dragnea şi Tăriceanu din Parlament”.

Zeci de persoane din Oradea au întâmpinat, miercuri seara, în Vama Borş, primele coloane de maşini cu români din Diaspora, care au venit în ţară pentru a participa, vineri, la un miting antiguvernamental, la Bucureşti.


Orădenii au adus cu ei steaguri tricolore şi bannere cu mesaje precum „Noi, poporul, cerem alegeri anticipate. Demisia Dragnea şi Tăriceanu din Parlament”, „Stoparea legilor pentru corupţi”, „Desfiinţarea comisiei Iordache care legalizează corupţia”, „Demisia Guvernului marionetă Dăncilă”, „Confiscarea extinsă a averilor corupţilor condamnaţi”. Ei au scandat „Afară cu PSD din ţară”, „PSD ciuma roşie”, „România trezeşte-te”.

Printre românii care au intrat prin Vama Borş s-au numărat familii din Marea Britanie, pornite în urmă cu trei zile, dar şi din Italia şi alte state europene. Vineri, la Bucureşti, este programat un miting al Diasporei a cărui organizare nu şi-a asumat-o nimeni.

Comenteaza