Romaşcanu: ''În PSD nu există o decizie privind excluderea din partid a celor care nu votează eliminarea pensiilor parlamentarilor''

Romaşcanu: ''În PSD nu există o decizie privind excluderea din partid a celor care nu votează eliminarea pensiilor parlamentarilor''

Senatorul PSD Lucian Romaşcanu a declarat luni, după şedinţa conducerii partidului, că în PSD nu există o decizie privind excluderea din partid a celor care nu votează eliminarea pensiilor parlamentarilor şi că speră că şi la PNL faptul că apartenenţa la partid înseamnă şi disciplină de partid să fie suficient de important pentru a nu se ajunge la astfel de sancţiuni.

”Nu s-a discutat despre sancţiuni. Cel puţin, în ceea ce ne priveşte, am dovedit că avem o abordare firească de grup şi ne subsumăm intereselor generale ale societăţii”, a spus Lucian Romaşcanu. 

El a precizat că în PSD nu s-a discutat despre niciun fel de sancţiune, pe votul privind eliminarea pensiilor parlamentarilor.

”Sper că şi la Partidul Naţional Liberal faptul că apartenenţa la partid înseamnă şi disciplină de partid să fie suficient  de important încât să nu fie nevoie de sancţiuni”, a mai spus Romaşcanu. 

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a anunţat luni după şedinţa conducerii partidului că parlamentarii PNL care nu votează legea de eliminare a pensiilor parlamentarilor vor fi daţi afară din partid.

Ciucă a mai spus că în BPN a fost luată decizie în BPN ca toţi parlamentarii PNL să voteze pachetul de legi care cuprinde eliminarea pensiilor speciale şi a pensiilor parlamentarilor precum şi legea care interzice cumulul pensie-salariu, până miercuri, la închiderea sesiunii parlamentare şi a precizat că este posibilă o sesiune extraordinară, dacă vreuna va fi atacată la CCR.

 

Etichete
Comenteaza