Rovana Plumb, referitor la Tudose: În partid se va decide dacă acesta va avea soarta lui Grindeanu

Rovana Plumb, referitor la Tudose: În partid se va decide dacă acesta va avea soarta lui Grindeanu
Deputatul PSD Rovana Plumb l-a atacat, luni, pe premierul Mihai Tudose, despre care a spus că face declaraţii publice care nu coincid cu poziţile colegilor de partid, lucru care nu este normal, ea apreciind că în partid se va decide dacă acesta va avea soarta lui Grindeanu.

„Sinceră să fiu, nu mi se pare normal să se dea o serie întreagă de declaraţii din partea domnului premier care nu coincid de multe ori cu poziţiile pe care le au colegii sau colegele noastre", a spus Rovana Plumb.

Întrebată dacă riscă Tudose soarta lui Grindeanu din cauza acestor ieşiri publice, Rovana Plumb a răspuns: „Asta se va decide în partid. Nu pot eu să spun în momentul de faţă ce se va întâmpla".

„Important este că românii au nevoie de stabilitate, de linişte. Eu cred că perioada scandalurilor trebuie să se sfârşească o dată şi nu sunt de acord cu niciun fel de manifestare de violenţă", a adăugat Plumb.

Ea a menţionat că ceea ce s-a întâmplat zilele trecute, în Piaţa Victoriei, este anormal într-o societate democratică. „Lucrurile au degenerat nu mi se pare normal ca atunci când o autoritate publică decide să organizeze un eveniment şi are toate autorizaţiie legale, să nu fie respectate prevederile legale", a spus Plumb.

Potrivit unor stenograme apărute în presă, Gabriela Firea şi Liviu Pleşoianu l-au atacat pe premierul Mihai Tudose, într-o discuţie între comunicatorii partidului, care a avut în seara zilei de 30 noiembrie, prilejuită de ieşirea publică a premierului împotriva Târgului de Crăciun din Piaţa Victoriei. Prim-ministrul este acuzat cu argumente că are o agendă proprie, că sabotează Primăria Capitalei şi că vrea să preia PSD.

Mihai Tudose a declarat, joi, că amplasarea unui Târg de Crăciun în Piaţa Victoriei nu este „cea mai inspirată decizie", afirmând că şi primarul general, Gabriela Firea, va înţelege acest lucru.

 

Comenteaza