Rovana Plumb şi-a anunţat candidatura la şefia Consiliului Naţional al PSD

Rovana Plumb şi-a anunţat candidatura la şefia Consiliului Naţional al PSD
Vicepreşedintele PSD, Rovana Plumb, şi-a anunţat, sâmbătă, la Romexpo, în faţa a 1500 de femei social-democrate reunite pentru lansarea în dezbatere publică a Pactului pentru demnitatea femeii, candidatura la şefia Consilului Naţional al PSD.

Rovana Plumb şi-a anuţat candidatura la funcţia de preşedinte al CN al PSD la propunerea făcută de Viorica Dăncilă, liderul delegaţiei social-democrate la PES.

"Cred că Rovana are datoria să se gândească serios să candideze la funcţia de preşedinte al Consiliului Naţional. A sosit timpul ca PSD să aibă prima femeie în funcţia de preşedinte al Consiliului Naţional. De aceea vă chem să susţinem candidatura Rovanei pentru postul de preşedinte al Consiliullui Naţional", a spus Viorica Dăncilă.

Rovana Plumb a răspuns propunerii făcute de Dăncilă, precizând că îşi asumă această candidatură.

"Mulţumesc pentru propunere. Sunt onorată să spun că da, voi candida pentru preşedinţia Consiliului Naţional al PSD. Mă bcuur că am prilejul să confirm această candidatură alături de voi, de liderii noştri. Îmi asum ca candidatură, e nevoie să facem din Consiliul Naţional structura de legătură între partid, parlamentari şi membrii Guvernului", a spus Rovana Plumb.

Ea a mai spus vrea să facă echipă cu Ponta şi cu Dragnea.

"Vreau să fac echipă cu Victor Ponta, cu Liviu Dragnea, pentru un proiect nou de succes al PSD", a arătat Rovana Plumb.

 

Comenteaza