S-a aflat câți primari a pierdut PSD Cluj în această vară. Lista "oficială"

S-a aflat câți primari a pierdut PSD Cluj în această vară. Lista "oficială"
| Foto: Arhiva

PSD Cluj a solicitat emiterea ordinului de încetare a mandatelor primarilor, care s-au înscris în alt partid decât cel în care au fost aleși, pentru alegerile locale din septembrie. Cu această ocazie, s-a aflat și numărul "traseiștilor".

Social-democrații vizează nu mai puțin de 13 primari ex-PSD care candidează la alegerile locale din 27 septembrie din partea altui partid politic.

„Organizația Județeană Cluj a Partidului Social Democrat a înaintat astăzi către Instituția Prefectului Județului Cluj solicitarea de emitere a Ordinului de încetare de drept a mandatului de Primar, înainte de termen, prin pierderea calității de membru PSD ca urmare a înscrierii în alt partid politic și a depunerii candidaturii pentru funcția de primar din partea acelui partid politic, pentru următorii candidați la funcția de primar:

Morar Costan (Municipiul Dej), Făgădar Nicolae (Com. Aiton), Cighir Ana (Com. Așchileu), Moldovan Ana Liliana (Com. Ceanu Mare), Rus Simon-Casian (Com. Cuzdrioara), Costea Gabriel-Victor (Com. Feleacu), Moncea Ioan (Com. Jichișu de Jos), Giurgiu Aurel (Com. Luna), Zelencz Roland-Tiberiu (Com. Mica), Oltean Dumitru (Com. Mintiu Gherlii), Ghic Viorel (Com. Mărișel), Fartan Ioan (Com. Sânmărtin), Fărgaciu Călin-Stelian (Com. Sândulești)”, au transmis social-democrații printr-un comunicat de presă.

Pe lângă cei 13 primari care au plecat recent de la social-democrați, pe listă mai trebuie pus și Cristian Matei, edilul din Turda, exclus din PSD la finalul anului trecut.

Comenteaza