Breaking news S-a decis! Vor fi alegeri anticipate

S-a decis! Vor fi alegeri anticipate

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, că a hotărât împreună cu preşedintele Klaus Iohannis că pentru România cel mai bine este să fie organizate alegeri anticipate.

"Românii au arătat clar că nu mai vor PSD la Putere. Parlamentul este dominat de PSD și acționează ca o frână în calea demersurilor președintelui și Guvernului. Este absolut necesar ca puterea să revină la popor, ca să existe un Parlament, oglindă fidelă a electoratului român. (...) Preşedintele României şi cu mine am hotărât că cel mai bine pentru România este să organizăm alegeri anticipate. (...) Cu siguranţă vom găsi cele mai bune soluţii pentru a determina declanşarea procedurii de anticipate", a declarat, vineri, Ludovic Orban, la ieșirea de la întâlnirea cu președintele Klaus Iohannis.

Premierul nu a făcut precizări privind strategia pentru declanşarea alegerilor anticipate, însă a spus că ar fi bine ca acestea să fie organizate în același timp cu cele locale.

„Ar fi util şi bine să fie simultan cu localele, în cazul în care vom reuşi să derulăm procedura necesară până la locale. Oricum, la o dată apropiată de locale, dacă nu va fi posibil la locale”, a spus premierul.

Comenteaza