Video S-a schimbat modificarea! Ciolacu confirmă: Nasra și Itu sunt membri PSD

S-a schimbat modificarea! Ciolacu confirmă: Nasra și Itu sunt membri PSD

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că deputații de Cluj Horia Nasra și Cornel Itu sunt membri ai partidului, după ce, în repetate rânduri, conducerea filialei județene a susținut că acestora nu le-a fost acceptată întoarcerea în organizație

Fostul președinte al organizației județene, Horia Nasra, a postat pe pagina sa de Facebook, un videoclip în care Ciolacu declară că revenirea unor foști parlamentari PSD în partid este posibilă, fiind vorba de foștii premieri Mihai Tudose și Sorin Grindeanu, dar și de Marian Neacșu. Întrebat dacă ambii deputați din Cluj se întorc în partid, președintele PSD a spus că aceștia au revenit deja. "Domnul Nasra și domnul Itu sunt în PSD, sunt în grup și în regulă la partid".

Președintele PSD Cluj, Liviu Alexa, și alți membri vocali și organizație au declarat în mai multe rânduri că acești deputați nu au revenit oficial în partid, întrucât nu le-au fost acceptate cererile de adeziune, după părăsirea Pro România. Reamintim declarațiile liderului social-democrat Liviu Alexa.

""Revin si reamintesc: Nasrea și mITUmanu nu pot fi excluși din PSD, fiindcă ei sunt trădători și s-au autoexclus mergând la Ponta. Aaa, nu pot redeveni nici membri PSD, de ce? Fiindcă exista un statut. Care interzice jegurilor ce trădează să mai viseze cî vor reveni in PSD, “dăcât” peste un an. Și chiar și atunci DOAR dupa votul Biroului Permanent Județean", se mai arată în postare.

Mai mult, consilierul județean Vladimir Mătușan a postat următorul mesaj pe pagina sa de Facebook, cu doar câteva zile în urmă.

"Dragă fostule coleg de partid Horia Nasra! La început nu am vrut să dau importanță postărilor tale de pe Facebook (cont, pagină, blog) pentru că sunt emanația unor frustrări personale, nedemne de un fost președinte de organizație județeană PSD, fie el și interimar timp de trei ani, iar situația apatridă în care te regăsești se datorează exclusiv propriilor tale acțiuni de trădare a partidului care te-a făcut deputat, însă văd ca insiști în prostia ta.

Tocmai tu te găsești să critici noua conducere a PSD Cluj, în condițiile în care tu nu ai făcut nimic pentru a întoarce susținerea pe care partidul ți-a arătat-o în 2016, mai mult tu ai fost cel care ai distrus și ce a mai rămas din Organizația Județeană PSD Cluj, după Remus Lăpușan".


Comenteaza