S-a terminat imaginația la PSD Cluj. Comunicate de presă copy-paste :))

S-a terminat imaginația la PSD Cluj. Comunicate de presă copy-paste :))
PSD Cluj | Foto: facebook.com/PSDCJ.eu

Echipa de comunicare a PSD Cluj a ajuns la fundul sacului creativ. Tinerii care au preluat puterea în organizaţie cu sprijinul lui Liviu Dragnea au trimis, la o distanță de 10 luni, două comunicate de presă pe aceeași temă, cu conținut identic. Copy-paste. Îndrăzneşte să crezi!

În 7 noiembrie 2017, pe adresa redacțiilor din Cluj sosea un comunicat de presă în care președintele interimar al PSD Cluj, Horia Nasra, critica - poate pe bună dreptate - executivul Consiliului Județean (CJ) pentru întârzierile la proiectul parcului industrial Tetarom IV:

„PNL și Alin Tișe au pus pe butuci proiectul Tetarom IV! Chiar dacă au promis în campanii electorale succesive că vor construi parcul industrial în comuna Feleacu, consilierii liberali și executivul CJ Cluj refuză să finanțeze proiectul, blocând posibilitatea de atragere a noi investitori în Cluj. Tetarom IV și Tetarom V sunt două proiecte fundamentale pentru dezvoltarea și bunăstarea clujenilor, proiecte care trebuie susținute fără rezerve. PSD susține extinderea și înmulțirea parcurilor industriale și spre alte localități din Cluj, având în vedere faptul că municipiul Cluj-Napoca este un centru educațional de excepție, universitățile clujene generând aproape pentru orice domeniu, forță de muncă înalt calificată" - susţinea Horia Nasra în comunicatul de presă. 

La 10 luni distanță, adică pe 5 septembrie 2018, PSD Cluj trimitea un "nou" comunicat, pe aceeași temă, textul fiind copiat în proporție de 90% din vechiul comunicat de presă:

“PNL și Alin Tișe au blocat prin subfinanţare  proiectul Tetarom IV! Chiar dacă au promis în 2012, apoi 2016, că vor construi parcul industrial în Feleacu, consilierii liberali și Executivul Consiliului Județean Cluj au subfinanţat proiectul, blocând posibilitatea de atragere a noi investitori în Cluj. Tetarom IV este un proiect important pentru dezvoltarea și bunăstarea clujenilor, proiect care trebuie susținut fără rezerve. PSD susține extinderea și înmulțirea parcurilor industriale și spre alte localități din Cluj, având în vedere faptul că municipiul Cluj-Napoca este un centru educațional de excepție, universitățile clujene generând aproape pentru orice domeniu, forță de muncă înalt calificată."

S-a terminat imaginația la PSD Cluj. Comunicate de presă copy-paste :))

În condiţiile majorității PNL-UDMR din Consiliul Judeţean şi din Consiliul Local Cluj-Napoca, opoziţia PSD este un lucru necesar. Nu şi când te faci de râs.

P.S. ZIUA de CLUJ a solicitat conducerii CJ Cluj o reacţie la acuzaţiile preşedintelui interimar al PSD Cluj privind întârzierile la parcurile industriale promise.

Comenteaza