Sabin Sărmaș, politicianul invizibil cu ZERO soluții pentru Cluj-Napoca. Fură proiectele primăriei și le prezintă ca fiind ale sale! (P)

Sabin Sărmaș, politicianul invizibil cu ZERO soluții pentru Cluj-Napoca. Fură proiectele primăriei și le prezintă ca fiind ale sale! (P)

Deputatul invizibil Sabin Sărmaș, cum singur se recomandă, se află în poziții publice de peste 10 ani, fiind, pe rând, consilier local, deputat sau președintele unei instituții naționale privind digitalizarea. Deși niciun clujean nu a aflat mai nimic până în ultimele luni despre activitatea sa, vedem că acum că este preocupat de problemele clujenilor și de soarta municipiului Cluj-Napoca.

Constatăm că Sărmaș vine și prezintă soluții ”miraculoase” privind traseele alternative la centura metropolitană, dar observăm că, de fapt, a copiat fără jenă proiectele Primăriei, la care municipalitatea are fie studiile de fezabilitate finalizate, fie o parte din avize obținute, și și le-a însușit, prezentându-le ca fiind ale sale.

Iată câteva exemple care pot fi verificate foarte ușor și pentru care Primăria Cluj-Napoca a realizat, deja, proiecte: drumul de legătură a Floreștiului cu Clujul, prin spatele Spitalului Regional de Urgență, drumul de legătură între str. Câmpului cu str. Eugen Ionescu și str. Frunzișului cu str. Făgetului, Calea Turzii cu cartierul Borhanci și cu cartierul Bună Ziua, legătura Borhanci - Sopor, Culoarul de Nord (strada Răsăritului) și exemplele pot continua.

În plus, politicianul invizibil propune, nici mai mult nici mai puțin, decât un drum prin Cimitirul Mănăștur, sau un drum printr-un parc, care duce, implicit la distrugerea sa, cu toate că, pe de altă parte, afirmă că este un susținător al spațiilor verzi.

Invizibilul Sărmaș a fost timp de 4 ani consilier local în Consiliul Local Cluj-Napoca și 4 ani deputat în Parlamentul României, perioade în care nu a fost deloc preocupat de problemele de infrastructură ale municipiului.

Acum vorbește despre proiecte pe care promite să le rezolve peste noapte, fără să indice nici măcar o sursă de finanțare la așa-zisele soluții propuse, un aspect esențial atunci când este vorba despre o investiție.

Sabin Sărmaș rezolvă infrastructura Clujului dând din gură, prin copierea unor proiecte existente ale Primăriei.

Municipiul Cluj-Napoca și județul Cluj nu trebuie să cadă în capcana unor amatori, a unor oportuniști fără viziune, care nu fac altceva decât să arunce în derizoriu tot ce s-a construit bun în comunitatea noastră în ultimii ani.

Biroul de presă al PNL Cluj

Material comandat de PNL Cluj, Cod Mandatar Financiar 21240015

Comenteaza