Scandal în Parlament: PDL părăseşte şedinţa, la o cafea VIDEO

Scandal în Parlament: PDL părăseşte şedinţa, la o cafea VIDEO
Aleşii PDL au părăsit astăzi sala Parlamentului în semn de protest faţă de decizia USL de a respinge în bloc amendamentele Opoziţiei. Aceeaşi tactică au adoptat-o şi parlamentarii PPDD, care au ieşit de la discuţiile pe marginea bugetului pe 2013. Senatorul liberal Marius Nicoară a explicat că, de fapt, democrat-liberalii au ieşit la... o cafea.

 

Senatorul PDL Alin Tişe susţine că actualul proiect de buget va afecta în mod grav interesele şi proiectele clujenilor. "Este o bătaie de joc la adresa electoratului PDL care ne-a investit cu votul lor să apărăm interesele clujenilor", spune Tişe. "Mi-ar fi ruşine în calitate de parlamentar de Cluj al USL să votez împotriva proiectelor de dezvoltare a Clujului, să mă uit în ochii lor şi să le spun că i-am minţit în campania electorală".

Şi parlamentarii UDMR s-au arătat deranjaţi de modul în care USL a realizat dezbaterea pe buget.

"Asistăm la o impunere în forţă a voinţei majorităţii existente în Parlament şi mătură tot; nu vom vota acest buget", spune senatorul UDMR Laszlo Attila.

Senatorul USL Marius Nicoară a declarat că, de fapt, parlamentarii PDL au iaşit... la cafea. "Este o dezinformare", spune el. "Parlamentarii PDL puteau să stea şi să muncească în Parlament dar preferă să părăsească sala şi să se ducă la cafele".

Liderii PDL spun că parlamentarii partidului se vor întoarce la lucrări atunci când amendamentele lor, negociate în prealabil cu USL, vor fi din nou acceptate.

Comenteaza